Bildtolkning

Är du redo att utforska dig själv och nå din fulla potential med bildtolkningens hjälp?

Vill du upptäcka din sanna essens och förstå vad som format dig? Genom att lära känna dina styrkor och svagheter kan du öppna upp för nya möjligheter. 

Bildtolkning är en unik metod som bygger på en holistisk syn på människan, visualiseringar, affirmationer och målbilder. Den har utvecklats av Kristina Wennergren som, under sina 20 år i USA, har fördjupat sig i Carl G Jungs metod om det universella språket.

Oavsett om du är en erfaren konstnär eller nybörjare är dina bilder och färgerna du använder ett eget språk som leder dig in i det undermedvetnas rike där svaren på våra frågor existerar.

Hur går det till?

Du börjar med att måla en bilsvit på sju bilder: ett hus, ett träd, en båt, en blomma, din ursprungsfamilj, din nuvarande familj och en valfri bild.

Måla bilderna så spontant som möjligt, utan krav på traditionella färgval eller konstnärlig utformning.  Det är viktigt att du använder ett målarmaterial som du trivs med. Kritor, tusch,  akvarell eller annat material spelar ingen roll! Låt gärna alla färger ligga framme innan du börjar. Du måste inte använda alla färgerna men du skall ha möjlighet att göra det om det visar sig att du vill under målandets gång. Du kan måla snabbt eller lägga ner mer tid på en eller flera bilder om du vill det, du bestämmer själv! Se dock till att pappret inte är mindre än A4. Vill du använda större papper går det jätte bra.

Tillsammans tittar vi på bilderna och samtalar kring det vi ser, de färger du valt och de symboler som kan finnas. Vi arbetar vidare med nya bilder som ger nya insikter och på så sätt sås frön till ditt fortsatt växande.

Genom fortsatt arbete i en bildprocess får du inspiration till att göra positiva förändringar så att du når den förändring och/eller den utveckling du vill ha.

Kontakta mig gärna för mer information och ett gratis och förutsättningslöst digitalt möte på 20 min.

Priser

Enstaka bilder 450kr per bild. Återkoppling sker digitalt.

1100kr per tillfälle eller 10 ggr för 10.000kr  (förskottsbetalning) varje tillfälle är 75 min utom första som är ca 90 min.