IMG_2227 3

Distanstolkning

Den som inte har möjlighet att komma till en bildtolkare kan få bildtolkning per telefon, en s.k. distanstolkning. 
 
Hur långt kan man komma med distanstolkning?
Distanstolkning kan användas som en introduktion till bildtolkning och som en ”första hjälpen” till djupare terapier längre fram när Du har mer tid, råd, lust eller ork att ta itu med ytterligare sådant som känns tungt i livets bagage

HUR GÅR DET TILL?

Du målar sju bilder och skickar dom till mig (se kontakt). Innan Du skickar bilderna se till att Du först har kopierat eller scannat dom (färg eller svartvit spelar ingen roll) så vi har var sina exemplar när vi går igenom bilderna på telefon.

MÅLA

De sju bilder Du skall måla är ett hus, ett träd, en båt, en blomma, din ursprungsfamilj, din nuvarande familj och en valfri bild. Det är viktigt att du använder ett målarmaterial som du trivs med. Kritor, tusch,  akvarell eller annat material spelar ingen roll! Låt alla färger ligga framme innan Du börjar. Du måste inte använda alla färgerna men Du skall ha möjlighet att göra det om det visar sig att Du vill under målandets gång. Du kan måla snabbt eller Du kan lägga ner mer tid på en eller flera bilder om Du vill det, Du bestämmer själv! Se dock till att pappret inte är mindre än A4. Vill Du använda större papper går det jätte bra.

KONTAKT

Är du sugen att pröva? Kontakta mig genom att fylla i nedanstående formlär